Recipes from Ingredient: Olijfolie
Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.
Mosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Lees meerGroentelasagne Rol
Het recept van Groentelasagne rol. De hoeveelheid is voor 2 bakplaten voor 10 personen als bijgerecht, is ...
Lees meerMarokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen Recept
Hier een makkelijk recept voor een Marokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen. Marokkaans brood mag ...
Lees meerZeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven
Recept van een heerlijke Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven. Dit kun je opdienen ...
Lees meerShorba – soep
Het recept van Shorba, heerlijke soep met dit koude weer of tijdens de Ramadan in ...
Lees meerTajine van zoete kip met uien en rozijnen
Recept van een van de traditionele Marokkaanse gerechten, namelijk Tajine van zoete kip met uien ...
Lees meerLoubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus
Het recept van Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus. Is makkelijk te maken ...
Lees meerMarokkaanse kipovenschotel met groenten Recept
Deze kipovenschotel is een leuke variant op bijvoorbeeld een tajine of marmita. Ik noem dit ...
Lees meerMarokkaanse Tajine met vlees en groenten
Ik had al tijden geen echte Marokkaanse Tajine met vlees en groenten meer gemaakt, dat ...
Lees meerSalade met geroosterde wortel kipfilet en honing
Toen ik een tijd geleden iets mocht kiezen van de blog Samenbourgondisch, sloeg ik ook ...
Lees meer