Recipes from Ingredient: Paprikapoeder
Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.
Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept
Het recept van Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie. Deze msemmens kun je ook vullen met andere ...
Lees meerZeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven
Recept van een heerlijke Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven. Dit kun je opdienen ...
Lees meerTajine van zoete kip met uien en rozijnen
Recept van een van de traditionele Marokkaanse gerechten, namelijk Tajine van zoete kip met uien ...
Lees meerLoubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus
Het recept van Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus. Is makkelijk te maken ...
Lees meerMarokkaanse kipovenschotel met groenten Recept
Deze kipovenschotel is een leuke variant op bijvoorbeeld een tajine of marmita. Ik noem dit ...
Lees meerMarokkaanse Tajine met vlees en groenten
Ik had al tijden geen echte Marokkaanse Tajine met vlees en groenten meer gemaakt, dat ...
Lees meerSalade met geroosterde wortel kipfilet en honing
Toen ik een tijd geleden iets mocht kiezen van de blog Samenbourgondisch, sloeg ik ook ...
Lees meerGoulash een heerlijk Hongaars nationaal winters gerecht
Gisteren maakte ik Hongaarse Goulash, een stoofgerecht met rundvlees, paprika en aardappel. Je eet het ...
Lees meerHet Paella recept van kip gamba’s en zeevruchten
Het eerste Valenciaanse paella recept stamt uit de 18e eeuw. Dit gerecht stond voorheen bekend als ...
Lees meerPastaovenschotel met kip en spinazie recept
Het werd weer eens tijd voor een nieuw pastarecept en voor een nieuw ovenschotelrecept. Een ...
Lees meer