Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Marmer muffins
Het recept van Marmer muffins. Net gebakken voor late bezoek. Ze makkelijk te maken en ...
Lees meerGehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas
Ik zag weer een uitdaging! Ik heb het recept meteen opgeschreven en gisteren gelijk voor ...
Lees meerKnoopbroodjes met peterselie en knoflook
Deze heerlijke Knoopbroodjes met peterselie en knoflook kun je lekker eten bij je harira of ...
Lees meerLang houdbare walnootkoekjes die zo in je mond smelten
Lieve mensen deze walnootkoekjes smelten zo in je mond en zijn zooo lang houdbaar. Dus ...
Lees meerBabot Ftira of khoubz de ma9la
De batbot broodjes worden bijna dagelijks tijdens de Ramadan gemaakt voor de Iftar. De ene ...
Lees meerMaanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept
Recept van heerlijke maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade. Lekker met een kopje koffie of thee.
Lees meerThuis gemaakte zachte bagels met sesam
Een bagel is een broodje met een gat erin. Qua vorm lijkt hij veel op ...
Lees meerEcht Marokkaans brood thuis maken voor traditionele gerechten en ontbijt
Hoe je Marokkaans brood thuis kan maken. Heerlijk warm en de geur mmm en natuurlijk ...
Lees meerCappuccino biscuit met boterroom vulling en chocolade topping
Recept voor een heerlijk Cappuccino biscuit met cappuccino boterroom vulling en chocolade topping. Is ook ...
Lees meerSuper zachte Turkse broodjes met verschillende vullingen
Het recept van super zachte Turkse broodjes met verschillende vullingen. Je kan Turkse kaas, gehakt, kipfilet ...
Lees meer