Aardappel pot

2006-10-29
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Anderhalve eetl boter
    tomatenpuree
    rundvlees (hoeveelheid naar keuze)
    Aardappels in stukjes gesneden (hoeveelheid naar keuze ik doe v 2 personen meestal 3 aardappels)
    Zout,peper,paprikapoeder,nane
    kippenbouillon

Werkwijze

Stap1

Doe roomboter in de pan. Voeg de in kleine stukjes gesneden rundvlees toe en bak al roerend het vlees bruin.

Als het bruin is voeg je de stukjes aardappels toe en 1 eetl tomatenpuree en de kruiden en bak dit 2 minuten al roerend door.

Voeg daarna heet water in de pan en 1 kippenbouillonblokje en laat als lekker koken tot de aardappels gaar zijn en het water iets is ingedikt. Wel af en toe goed doorroeren.

Je kunt op het einde ook voorgekookte doperwten of sperzieboontjes toevoegen en dit nog een paar min mee laten koken….

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mosselen met risotto rijst en olijven

    Mosselen met risotto rijst en olijven

  • Marokkaanse Kiptajine kip met kruiden in tajine

    Marokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen Recept

  • Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven

    Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven

  • Tajine van zoete kip met uien rozijnen en uien

    Tajine van zoete kip met uien en rozijnen

  • Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus

    Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *