Aardappelsalade

2012-08-13
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 250 gram aardappelen
    - zout
    - 2 eetlepels olie
    - 1 koffielepeltje mosterd
    - 1 el azijn
    - 1/4 koffielepeltje witte peper
    - 1 el fijngehakte peterselie
    - 1 el in stukjes gesneden ui

Werkwijze

Stap1

Bereiding van de aardappelen:

Was de aardappelen en kook ze gaar in water met een beetje zout.

Als ze gekookt zijn schil je de aardappelen en snij je ze in stukjes.

Laat ze daarna afkoelen.

Bereiding van de saus:

Roer de mosterd, olie, azijn, peper, peterselie en de gesneden uienstukjes goed door elkaar om een gebonden saus te krijgen.

Giet de saus daarna over de aardappelen en klaar is kees.

Dien de salade koud op.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.