Aardappelskaaskoekjes

2008-08-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 50 gr aardappelpuree
    150 g bloem
    25 g feta fijn maken met een vork
    20 g geraspte kaas
    3 eetl.boter
    ?½ theel.mosterd
    1 theel.bakpoeder
    1 ei
    ?½ glas lauw melk

Werkwijze

Stap1

Vermeng bloem, aardappelpuree, kaas, feta, mosterd, bakpoeder boter, ei melk .

Met een houten lepel goed roeren. Maak je handen met een beetje olie nat en kneed het mengsel tot je een soepel deeg krijgt en vorm hiervan een balletjes ...

Deze platdrukken en in voor verwarmde oven 10 a 15 min

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

    Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

  • Batbot ftira khoubz de ma9la

    Babot Ftira of khoubz de ma9la

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

    Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

  • Thuis gemaakte zachte bagels met sesam

    Thuis gemaakte zachte bagels met sesam

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door sara6 aan 02-09-2008

    ziet er lekker uit, kan je hier ook bosuitjes meemengen?

  2. Geplaatst door elviarr aan 03-09-2008

    ja hoor,je kunt ook meer of andere kruiden toevoegen.

  3. Geplaatst door sadiye aan 02-12-2008

    hoe smaken deze koekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *