Amandelen pellen

2014-08-29
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
  • Kooktijd : 10m
  • Klaar in : 30m

Hoe je amandelen kan pellen.

Ingrediënten


  • - amandelen
    - Water

Werkwijze

Stap1

Neem amandelen, zoveel als je nodig hebt.

Doe ze in een pannetje met water erbij tot de amandelen onder staan.

Breng dit aan de kook en zet dan het vuur wat lager.

Laat een paar minuutjes koken en giet de amandelen dan af.

Spoel ze af met koud water en laat even uitwasemen.

Wrijf dan de velletjes eraf, je kan ze er zo "uitfloepen".

Leg ze op een theedoek en droog goed af.

Hierna kan je ze malen of eerst even bakken in wat olie en dan malen.

Foto: internet

Deel dit recept met anderen
Recept categorie: Tags:, , Ingrediënten: , ,
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Zachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten

    Zachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten

  • Marokkaanse Gerolde en gevulde msemmen recept

    Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept

  • Geroosterde paprika

    Geroosterde paprika

  • Traditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip

    Traditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip

  • Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten - video

    Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten – video

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *