Appel in bladerdeeg

2008-05-27
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m

Ingrediënten

  • 2 Appels
    4 plakjes bladerdeeg
    suiker

Werkwijze

Stap1

Appels schillen en uitboren

De holtes in de appels hier vullen met jam naar keuze

Een appel in het midden van een plak zetten en het deeg er sluitend omheen vouwen.

De bollen met water bestrijken en bestrooien met suiker. verwarm de oven en bak ze op 200 graden ± 20 minuten

Gemiddelde waardering

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Banoffee taartjes - taartjes met banaan en karamel

    Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *