Assia’s koekjes

2011-04-25
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 5 eieren
    - 250gr pinda
    - 250gr kokosnoot
    - 2 kleine glazen suiker
    - 2 glazen olie
    - 1 zakje bakpoeder
    - 1 kleine tl kaneel

Werkwijze

Stap1

laat eerst de pinda in de oven bakken als de pinda een beetje bruin is haal je het er uit, en dan in de machine niet te veel laten 3 seconden. doe de pinda in een kom, en doe er suiker en eieren in en mix het samen met een mixer 5 min. dan doe je, kokosnoot, bakpoeder, olie dan er in dan gewoon met een speciale lepel goed mixen. pak dan die speciale papier doe dat dan in een vierkante bakplaat doe het beslag er in en dan doe je het in de oven op 150 graden, het duurt ongeveer van een half uur tot een uur. als het dan klaar is haal je het uit de oven, dan kun je het in kleine of grote stukken snijden en dan doe je er wat suiker op. eet smakkelijk!

Veel succes & eet smakkelijk!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (13)

  1. Geplaatst door assia7 aan 19-10-2009

    het is heeeeeel lekker

  2. Geplaatst door sadiye aan 19-10-2009

    hoi assia ik hou niet van pindas welke noten kan ik nog meer gaan gebruiken??

  3. Geplaatst door sadiye aan 20-10-2009

    hoi assia kan je er ook een foto van zetten?

  4. Geplaatst door hammoudi aan 24-10-2009

    hoi ik begrijp het niet moet je de kokosnoot in stukken snijden of bedoel je gewoon kokos dank je wel

  5. Geplaatst door Azzouzi aan 02-11-2009

    Wat voor speciale papier bedoel je?

  6. Geplaatst door assia7 aan 30-11-2009

    ik zal kijken of ik een foto zal zetten

  7. Geplaatst door assia7 aan 30-11-2009

    gewoon een in plaats van boter op die bakplaat te smeren doe je gewoon zo’n bak papier dan kun je die koekje er sneller uit halan.

  8. Geplaatst door assia7 aan 30-11-2009

    in plaats van een hele kokos, doe je gewoon kokospoeder is ook goed.

  9. Geplaatst door assia7 aan 30-11-2009

    jha, je kunt ook amandelen gebruiken in plaats van pinda’s, Sadiye

  10. Geplaatst door assia7 aan 05-03-2010

    probeer het maar…!!!
    smakkelijk

  11. Geplaatst door assia7 aan 30-04-2010

    het is een heerlijke gerecht ik zou dat vaker broberen, en ik zou zeggen: eet smakkelijk & veel succes !!

  12. Geplaatst door assia7 aan 07-07-2010

    het is een heerlijke recept ik zou het vaker uit broberen, en ik zou zeggen: Eet smakkelijk & veel succes!!
    ps: heb je vragen? stuur maar een bericht beslama.

  13. Geplaatst door assia7 aan 06-12-2010

    probeer het maar
    kuss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.