Bastogne toetje

2010-12-18
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m

Ingrediënten


  • - pak bastogne
    - suiker
    - mascarpone
    - slagroom
    - kaneel

Werkwijze

Stap1

De bastogne in een keukenmachine fijnmalen. In een kom de slagroom ligt kloppen, let op dat de slagroom vloeibaar blijft. Vervolgens voeg je wat suiker en de mascarpone toe.

Je pakt een schaal, of zoals ik leuke glazen. Je begint met een laagje saus en daarna de bastogne, dan saus, bastogne, saus en je eindigt weer met saus. Strooi er wat kaneel over. Bedek het met vershoudfolie en doe het in de koelkast voor een paar uur. Ze zijn lekkerder als je ze een nacht in de koelkast laat staan.

Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 31
Beoordeel dit recept

31 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Oreo taart

  • Slagroom cake

    Slagroom cake

  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door xxx-girl-xxx aan 07-03-2012

    Lekker ik ga deze inchallah morgen proberen

    Xx

  2. Geplaatst door Malika aan 22-02-2017

    Hoeveel glazen kan je uit dit recept halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *