Bastogne toetje

2010-12-18
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • - pak bastogne
    - suiker
    - mascarpone
    - slagroom
    - kaneel

Werkwijze

Stap1

De bastogne in een keukenmachine fijnmalen. In een kom de slagroom ligt kloppen, let op dat de slagroom vloeibaar blijft. Vervolgens voeg je wat suiker en de mascarpone toe.

Je pakt een schaal, of zoals ik leuke glazen. Je begint met een laagje saus en daarna de bastogne, dan saus, bastogne, saus en je eindigt weer met saus. Strooi er wat kaneel over. Bedek het met vershoudfolie en doe het in de koelkast voor een paar uur. Ze zijn lekkerder als je ze een nacht in de koelkast laat staan.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 35
Beoordeel dit recept

35 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Knapperige gezonde salade

    Knapperige gezonde salade

  • Mosselen met risotto rijst en olijven

    Mosselen met risotto rijst en olijven

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Cappuccino biscuit met boterroom vulling en chocolade topping

    Cappuccino biscuit met boterroom vulling en chocolade topping

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door xxx-girl-xxx aan 07-03-2012

    Lekker ik ga deze inchallah morgen proberen

    Xx

  2. Geplaatst door Malika aan 22-02-2017

    Hoeveel glazen kan je uit dit recept halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *