Bastogne toetje

2010-12-18
Bastogne toetje
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m

Ingrediënten


  • - pak bastogne
    - suiker
    - mascarpone
    - slagroom
    - kaneel

Werkwijze

Stap1

De bastogne in een keukenmachine fijnmalen. In een kom de slagroom ligt kloppen, let op dat de slagroom vloeibaar blijft. Vervolgens voeg je wat suiker en de mascarpone toe.

Je pakt een schaal, of zoals ik leuke glazen. Je begint met een laagje saus en daarna de bastogne, dan saus, bastogne, saus en je eindigt weer met saus. Strooi er wat kaneel over. Bedek het met vershoudfolie en doe het in de koelkast voor een paar uur. Ze zijn lekkerder als je ze een nacht in de koelkast laat staan.

Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 29
Beoordeel dit recept

29 keer beoordeeld

4.429

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door xxx-girl-xxx aan 07-03-2012

    Lekker ik ga deze inchallah morgen proberen

    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *