Batbouts

2009-09-09
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 2:30 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 350 gram bloem
    1theelepel zout
    1 eetlepel verse gist
    lauw warm water

Werkwijze

Stap1

alle ingredienten kneden tot een soepel deeg
leg het deeg op een met bloem bestoven werkplek en rol het uit tot 4mm
dikte steek met een glas cirkels uit
leg de cirkels op bakpapier en dek af met bakpapier en laat dit twee uur rijzen
bak ze in een droge koekepan op een zacht vuur
zodra de batbouts zich opblazen moet je ze snel om draaien

je kan ook grotere cirkels uitsteken
je moet de batbouts warm op dienen je kan ze vullen met vlees maar ook
bij de warme maaltijd eten

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

    Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

  • Batbot ftira khoubz de ma9la

    Babot Ftira of khoubz de ma9la

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

    Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

  • Thuis gemaakte zachte bagels met sesam

    Thuis gemaakte zachte bagels met sesam

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door koken20 aan 10-09-2009

    hmm lekker makkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *