Chocolade mouse

2007-10-02
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 125 gram Fondantchocolade
    75 gram boter
    2 eierdooiers
    2eiwitten
    50 gram bloemsuiker
    1,5 deciliter licht geklopt room

Werkwijze

Stap1

Chocolade laten smelten op warmwaterbad.

Boter + eierdooiers toevoegen. klop eiwit stijf en meng bloemsuiker onder.

Voeg het bij de chocolade. room opkloppen + toevoegen. Laten opstijven in de Frigo (Koelkast) 1 hele dag.

dan heb je eigen gemaakte mousse !!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten

    Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten

  • Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

    Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

  • Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

    Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

  • Ingelegde citroenen

    Ingelegde citroenen

  • Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

    Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.