Chocoladetruffels

2007-02-12
  • Porties : 30
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ingredienten:
    200 gr melkchocolade
    100 gr pennywafels (of andere chocoladewafeltjes)
    2 el room (ongeklopte slagroom)
    30 gr boter
    Decoratie:
    1 el room
    Hagelslag

Werkwijze

Stap1

Smelt de chocolade met de room en boter. Maal de wafeltjes fijn. Roer het chocolademengsel goed door en meng met de gemalen wafeltjes. Laat het even opstijven in de koelkast. Voeg daarna nog 1 el room toe zodat het een beetje vochtig wordt en rol er balletjes van.

Rol die door de hagelslag en leg ze in vormpjes.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 24
Beoordeel dit recept

24 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mchimeches of abrikozenkoekjes

    Mchimeches of abrikozenkoekjes

  • Lang houdbare walnootkoekjes die zo in je mond smelten

    Lang houdbare walnootkoekjes die zo in je mond smelten

  • Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

    Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

  • Batbot ftira khoubz de ma9la

    Babot Ftira of khoubz de ma9la

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door miss ikkie aan 14-02-2007

    klinkt simpel en lekker man. ga vrijdag inshallah proberen.

  2. Geplaatst door miss ikkie aan 14-02-2007

    klinkt simpel en lekker man. ga vrijdag inshallah proberen.

  3. Geplaatst door amina12 aan 15-02-2007

    lekker hoor ga is een keer proberennnn!!
    tnxxxx

  4. Geplaatst door sousi aan 25-03-2007

    heerlijk en nog makkelijk ook nog

  5. Geplaatst door Miss Sweety aan 20-05-2007

    het ziet er heerlijk uit maar hoe heb je het met die roze koekjes gedaan
    laat me iets weten
    thanks!!! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *