Edjoen koekjes

2006-09-03
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1/2 lepel suiker
    150 gr meel
    1 beker olie
    gist/smeeda een pakje
    125 gram gesmolte boter
    half theeglasje mazhar
    2 zakjes poedersuiker

Werkwijze

Stap1

je kneed ze allemaal bij elkaar en je pakt stuk voor stuk en je roltt ze dan pak je een schaar en knip steeds ronjes uit die rol doe de oven op 180 graden en laat de deeg zeg maar 5/10 min 10/min beter laten afkoellen doe er dan ook een doek erover stopt ze in de oven en dan eet smakkelijk heel lkkr voor de offerfeest suikerfeest en de ramaddan ok groetjes 😉

is echt heel lekker en eet smakkelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 14
Beoordeel dit recept

14 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door asi aan 15-09-2006

    aslem meid probeer en foto van die koekje.lijkt me wil lekker graag je andwoord”besleme.

  2. Geplaatst door nicjah aan 23-11-2006

    hoi wat is mosimage in het nederlands??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.