Gamba’s tapas

2009-01-12
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m

Ingrediënten

  • 500 gr. gamba's
    olijfolie
    2 teentje knoflook (geperst)
    2 spaanse pepers, fijngesneden
    geraspte citroenschil van 1/2 citroen
    verse of gedroogde peterselie
    zout

Werkwijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 250 gr.

Doe alle ingredienten met elkaar in een ovenschaal en bedek het geheel met een flinke laag olijf olie, de olijolie moet net boven de garnalen uitkomen.

Zet de schaal nu in de oven en laat de garnalen ongeveer 10 minuten garen, roer tussendoor de garnalen een keer om.

Het kan zijn dat ze iets langer dan 10 min. moeten garen.

Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *