Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

2018-01-05
Beoordeel dit recept:

Het recept van lekker krokante bloemkool roosjes. Gefrituurde bloemkool makkelijk en snel te maken als bijgerecht. Een vegetarisch gerecht.

Ingrediënten

  • - Bloemkool
  • - Zout
  • - 2 eieren
  • - Paneermeel
  • - Olie voor het bakken

Werkwijze

Stap1

Kook bloemkool met wat zout tot het zacht is. Giet het dan voorzichtig in een vergiet en laat het een beetje afkoelen.

Stap2

Kluts 2 eieren en in een andere kom doe je wat paneermeel met zout. Doe 1 voor 1 roosjes door ei en daarna door paneermeel.

Stap3

Verhit wat olie in de pan ongeveer 2 cm diep en bak de roosjes goudbruin. Het kan zijn dat je kleine stukjes hebt na het koken doe dat ook door ei en door paneermeel. Bak het pas op het laatst omdat kleine stukjes sneller goudbruin worden dan grote stukken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Kumpir van zoete aardappel

    Kumpir van zoete aardappel

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Couscous salade

    Couscous salade voor 6 personen recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *