Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden

2005-10-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m

Ingrediënten

  • - 1 kilo lamskoteletten (koop goed vlees, hij moet licht van kleur zijn)
    - potje italiaanse kruiden (Albert heijn) daar zitten allerlei kruiden in zoals thijm, zahtar etc, je kunt het ook gebruiken op je pizza.
    - potje honing
    - zeezout

Werkwijze

Stap1

Als je een vleeshamer hebt dan sla je de koteletten aan beide kanten.

Vervolgens doe je er groffe zeezout over met de zoutmolen en strooi je er de italiaanse kruiden over.

Laat dit een paar uur intrekken in de koelkast.

Verhit de grillpan en grill de koteletten erin, druk deze aan als ze in pan liggen.

Als ze gaar zijn doe je ze in een ovenschoteltje en giet je er honing over en zet ze even in de oven op 180 gr om verder te gaan met de volgende koteletten.

 

Als je ze allemaal gegrillt hebt pak je de schaal uit de oven en gooi je er nog een keer goed honing over en eet smakelijk!!

Ik heb ze gister gemaakt, en ze zijn heerlijk!! Wat wel belangrijk is, is dat je goed vlees moet kopen, dus een jong lammetje!!

Gemiddelde waardering

(1 / 5)

1 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Pastilla met vis

    Vis pastilla – Vis taart

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door miss france aan 11-10-2005

    hmmm ziet er lekker uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *