Gehakt van sardientjes

2008-01-03
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  •  
    verse sardines
    knoflook
    een uitje
    kosbar
    zout
    kruiden: zwarte peper, komijn;
    rode chili, zjenzebar
    olie om in te bakken

Werkwijze

Stap1

BISMILLAH !

Maak de sardientjes goed schoon en ontdoe ze van hun graten.

Hak ze in de keukenmachine, samen met de knoflook, uitje; kosbar en kruiden  fijn.

Als het een beetje te vochtig is kan je er een beetje bloem of paneermeel bij doen.

Maak er platte balletjes van zoals bij gehakt en bak deze in een beetje olie bruin.

Als laatste kan je een beetje tomatensaus door de olie roeren. Geeft een extra lekkere smaak.

Lekker met versgebakken brood en een salade

 voor de liefhebber, geef er Harisa bij

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

    Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

  • Batbot ftira khoubz de ma9la

    Babot Ftira of khoubz de ma9la

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Marokkaanse Kiptajine kip met kruiden in tajine

    Marokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door missbatata aan 24-10-2008

    Klinkt lekker en geloof ook dat het heerlijk is, mijn oma Marokko maakt het precies zo maar dan met witte vis (weiting.Ik ga het in ieder geval uitproberen mmmm

  2. Geplaatst door ikke aan 30-08-2009

    hmmmmmmmmm klinkt heerlijk.Kan het ook met andere soorten vis

  3. Geplaatst door kadilin aan 13-11-2010

    met wijting kan het ook en dat is ook lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *