Gevulde bladerdeeg met kaas of kip

2005-10-09
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - Kipfilet
    - Paprika
    - 2 Uien
    - 3 Eieren
    - Kruiden
    - Olijfolie
    - Champignons
    - Bladerdeeg

Werkwijze

Stap1

Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie. Champignons laten bakken in een klontje boter. Paprikablokjes laten bakken in een scheut olie.

Alle groenten en kip (in stukjes) laten uitlekken. 2 eieren roerei van maken en door de groenten en kip heen mengen, eventueel peterselie en kruiden. Je kan ook doperwten erbij doen.

De bladerdeeg vullen met dit mengsel, in de oven en na een paar minuten bestrijken met eigeel en dan af laten bakken.

Je kan de overgebleven bladerdeeg vullen met kaas of roomkaas en ook in de oven.

Eet smakelijk!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 19
Beoordeel dit recept

19 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Couscous salade

    Couscous salade voor 6 personen recept

  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (18)

  1. Geplaatst door miss france aan 09-10-2005

    hmm k ga morgen blader deeg halen , als jij het recept plaatst..

  2. Geplaatst door sihamkleuter aan 09-10-2005

    recept please

  3. Geplaatst door Rzinia aan 09-10-2005

    yeps als je recept plaats maak ik het morgen ook inshAllah

  4. Geplaatst door oembibi aan 10-10-2005

    ewa waar blijft recept…….

  5. Geplaatst door Rzinia aan 10-10-2005

    nou ff snel gekomen ga toch naar supermarkt voor geval ik wat moet meenemen voor oa dit recept staat ie er niet 🙁

  6. Geplaatst door SIHAMKLEUTER aan 10-10-2005

    vOLGENS MIJ HEEFT Z EVANDAAG EEN SOLLICITATIEGESPREK DUS ZE KAN NIET ONLINE KOMEN. MADAME CUISINE HEEFT OOK EEN LEKKERE VERSIE, IK ZAL VRAGEN OF Z EHET NEERZET, DAM KOMT DE FOTO LATER

  7. Geplaatst door Rzinia aan 10-10-2005

    o heeeeeeeeeeeel graag ik zoek al hele tijd een lekkere bladerdeegrecept en moet nu zo een beetje echt weg

  8. Geplaatst door Nacira aan 11-10-2005

    Sorry meiden ik had geen tijd om het recept erbij te plaatsen, maar dat ga ik nu doen.

  9. Geplaatst door loewie aan 12-10-2005

    Vraagje he?? jou blader deeg zit zo goed op elkaar zonder een vork te hebben gebruikt…leg eens uit, hoe doe jij het?? met vork staat zo lelijk 😉

  10. Geplaatst door sihamkleuter aan 12-10-2005

    ik vin dhet juist mooi met vork, leuke versiersels.

  11. Geplaatst door Nacira aan 13-10-2005

    Ik heb geen vork gebruikt, geen tijd voor. Gewoon met mijn vingers dichtgedrukt. Maar zoals sihamkleuter al aangaf heeft het met vork wel een mooier effect.

  12. Geplaatst door Nacira aan 13-10-2005

    Oh je vind het zelf geen mooi effect, nou meid gebruik lekker je vingers 😉

  13. Geplaatst door miss_zainab aan 16-10-2005

    hmmm lekker…

  14. Geplaatst door loewie aan 26-10-2005

    Heeft iemand het al gemaakt? En smaakt het?

  15. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 26-10-2005

    Tuurlijk smaakt het!
    Nacira is mijn nichtje (mmu2)

  16. Geplaatst door zilla aan 22-06-2006

    Ziet er goed uit zeg! Ga ik morgen maken.

  17. Geplaatst door krullebol aan 26-10-2006

    ik heb het netgemaakt het is heer lijk dank je nacira en het is lekker was het de hele tijd aan het zoekn

  18. Geplaatst door cheba_tourirtia aan 01-01-2009

    ik hebt het het net gemaakt het smaakt echt heerlijk tbarkelah 3lik anasira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *