Gevulde bladerdeeg

2008-07-11
  • Porties : 10
  • Bereidingstijd : 25m

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
    kruiden zoals zout peper paprika en komijnpoeder
    beetje Crème fraîche
    fetakaas
    spinazie
    broccoli
    gerookte zalm of uit blik(naar eigen smaak)
    ei om te besmeren
    sesamzaad..

Werkwijze

Stap1

Spinazie + broccoli + wat creme fraise +kruiden+ fetakaas in een pannetje met wat olie en dan dit laten afkoelen..

Daarna dit mengsel vullen in bladerdeeg

Besmeer als laatst met een ei en bestrooi het met wat sesamzaad..

En laten afbakken voor 15 tot 20 min als het goudbruin is..

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Msemmen met amandelen en honing recept

    Msemmen met amandelen en honing recept

  • Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

    Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

  • Tagliatelle pasta met kipfilet en champignons

    Tagliatelle pasta met kipfilet en champignons

  • Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

    Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

  • Kleine vanille Basbousat's lekker zacht en snel te maken

    Kleine vanille Basbousat’s lekker zacht en snel te maken

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *