Gevulde bladerdeeg

2008-07-11
  • Porties : 10
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
    kruiden zoals zout peper paprika en komijnpoeder
    beetje Crème fraîche
    fetakaas
    spinazie
    broccoli
    gerookte zalm of uit blik(naar eigen smaak)
    ei om te besmeren
    sesamzaad..

Werkwijze

Stap1

Spinazie + broccoli + wat creme fraise +kruiden+ fetakaas in een pannetje met wat olie en dan dit laten afkoelen..

Daarna dit mengsel vullen in bladerdeeg

Besmeer als laatst met een ei en bestrooi het met wat sesamzaad..

En laten afbakken voor 15 tot 20 min als het goudbruin is..

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.