Gistwafels

2008-07-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • GistWafels
    ---------------
    Wafels
    Voor 9 gistwafels
    Beslag;
    - 500 Gram Bloem
    - 35 Gram Gist
    - 350 ml. Melk
    - 160 Gram Gesmolten Boter
    - 50 Gram Suiker
    - 3 Eieren
    - Mespuntje Zout

Werkwijze

Stap1

Voor de Garnering:
- 250 Gram Slagroom
- 30 Gram Poedersuiker
- 100 Gram Frambozen/Aardbeien

Verder;
Hartjeswafelijzer of een gewone wafelijzer
3 Eetlepels olie om de wafelijzer in te vetten
:::::_

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Mchimeches of abrikozenkoekjes

    Mchimeches of abrikozenkoekjes

  • Lang houdbare walnootkoekjes die zo in je mond smelten

    Lang houdbare walnootkoekjes die zo in je mond smelten

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Donuts met chocolade topping

    Donuts met chocolade topping

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *