Groente-kiploempia

2005-10-17
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m

Ingrediënten

  • - 1 kipfilet ( 1 kippenborst)
    - 1 zakje Chinese groente
    - mihoen
    - ketjap
    - peper
    - zout
    - kerrie
    - chilipoeder
    - filodeeg

Werkwijze

Stap1

Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.

Dan doe je de mihoen 4 min in kokend water laten wellen en daarna afgieten met koud water eroverheen en in kleinere stukken knippen.

Voeg toe bij het kip groente mengsel en vul de loempia ermee. Hoe je het moet vouwen staat achter op de filodeeg verpakking.

Lekker met chilisaus mmmmmmmmmm

Gemiddelde waardering

(4.1 / 5)

4.1 5 17
Beoordeel dit recept

17 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door hasna aan 05-10-2008

    hallo
    wat is ketjab.en mihoen

  2. Geplaatst door najelm aan 22-10-2008

    mihoen is een soort pasta, chineze paste het is doorschijnend als je het in warm water doet., vind je in GB of in COLRYT. ketjab ken ik ook niet

  3. Geplaatst door awatifke aan 05-01-2009

    ik denk dat ze met ketjab, ketchup bedoelen.

  4. Geplaatst door wen aan 07-09-2009

    ketjab is een chinees indische saus lekker zoet.bij ah of de toko.mihoen is wat in visbastilla zit.gr

  5. Geplaatst door beginnertje aan 21-11-2011

    heerlijk, nog nooit gegeten met ketjap en kerrie, ga ik zeker een keer proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *