Groentenflap

2007-02-19
  • Porties : 10
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • pakje bladerdeeg
    blokjes gekookte aardappelen ongeveer 1 kilo,
    fijngesnipperde ui,
    ma3dnous,
    koriander,
    zout,
    peper,
    hete paprikapoeder,
    kl.beetje kerrie.
    grote pot worteltjes met doperwtjes,
    maiskorrels.

Werkwijze

Stap1

Doe al deze ingridienten in een grote kom bij elkaar .

Let op eerst de groentens laten uitlekken in vergiet!!!

Daarna de kruiden er bij en kleinbeetje verdelen over de bladerdeeg flapjes

Bakken in oven bij 200 graden ongeveer 20 min.

Warm is het lekkerst

Eet smakelijk

je kunt er eventueel ook uitgelekt blikje tonijn bijvoegen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door miss ikkie aan 12-03-2007

    waneer komt die foto dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.