Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

2016-10-02
  • Opbrengst : 20 stuks
  • Bereidingstijd : 10m
  • Kooktijd : 20m
  • Klaar in : 40m
Beoordeel dit recept:

Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.

Ingrediënten

  • 10 halal knakworstjes in twee gesneden
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei geklutst

Werkwijze

Stap1

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

Stap2

Snijd daarna de plakjes bladerdeeg door midden. In elk stukje deeg rol je een knakworstje in. Maak de rollen goed dicht en besmeer ze met ei. Leg ze op een ingevette bakblik en bak ze in de oven op 200/225 graden voor 15-20 minuten.

Stap3

Dit is een andere vouw manieren: Bereidingsfoto mini halam worstenbroodjes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

    Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

  • Batbot ftira khoubz de ma9la

    Babot Ftira of khoubz de ma9la

  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Knapperige gezonde salade

    Knapperige gezonde salade

  • Mosselen met risotto rijst en olijven

    Mosselen met risotto rijst en olijven

Reactie (1)

  1. Geplaatst door laura aan 10-10-2017

    ik heb het uitgeproobeerd en het is heel lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *