Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

2016-10-02
  • Opbrengst : 20 stuks
  • Bereidingstijd : 10m
  • Kooktijd : 20m
  • Klaar in : 40m

Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.

Ingrediënten

  • 10 halal knakworstjes in twee gesneden
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei geklutst

Werkwijze

Stap1

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

Stap2

Snijd daarna de plakjes bladerdeeg door midden. In elk stukje deeg rol je een knakworstje in. Maak de rollen goed dicht en besmeer ze met ei. Leg ze op een ingevette bakblik en bak ze in de oven op 200/225 graden voor 15-20 minuten.

Stap3

Dit is een andere vouw manieren: Bereidingsfoto mini halam worstenbroodjes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Gerolde en gevulde msemmen recept

    Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept

  • Ensaimadas - Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes

    Ensaimadas – Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes -video

  • Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

    Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

  • Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten - video

    Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten – video

  • Heerlijke Kipbitterballetjes die goed smaken met een dipsausje

    Heerlijke Kipbitterballetjes die goed smaken met een dipsausje

Reactie (1)

  1. Geplaatst door laura aan 10-10-2017

    ik heb het uitgeproobeerd en het is heel lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *