Harcha koekjes

2013-03-04
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m

Ingrediënten

  • - 250 gram fijne smida (griesmeel)
    - 250 gram bloem
    - 2 soeplepels melkpoeder
    - 1 koffielepeltje venkel (nefe3)
    - 1 zakje bakpoeder
    - 1 glas zonnebloemolie
    - 1 glas suiker
    - 1 glas water
    - 2 eieren

Werkwijze

Stap1

De ingrediënten samen mengen dan bollen vormen zo groot als een waalnoot

en de koekjes aan een kant in de smida in dempen en bakken tot ze goudbruin zijn

bsaha wa raha

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 28
Beoordeel dit recept

28 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur

    Kokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur

  • Heerlijke Marokkaanse Kiptajine met honing en amandelen

    Heerlijke Marokkaanse Kiptajine met honing en amandelen

  • Kiptajine met aardappels en doperwten

    Kiptajine met aardappels en doperwten

  • Pastilla met vis

    Vis pastilla – Vis taart

  • Maïzena koekjes

    Maïzena koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door oumfaissal aan 04-03-2013

    salamoalaykom als er iets wat jullie niet begrijpen over deze harcha koekjes laat mij het weten wasalamo3alaikom

  2. Geplaatst door sara6 aan 18-03-2013

    Hoeveel ml gaat er in een glas bij jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *