Mini bananenpannenkoekjes

2013-09-30
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 60m

Het zijn heerlijk zachte Mini bananenpannenkoekjes. Ik houd van pannenkoeken, pancakes, en Marokkaanse baghrir. Maar ook deze kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan zijn niet te versmaden.

Ingrediënten

  • Dit heb je nodig:
    - 250 gram bloem;
    - 1/2 zakje bakpoeder;
    - 60 gram poedersuiker;
    - een beetje kaneelpoeder;
    - 2 eieren;
    - 125 ml. volle melk;
    - 125 ml. room;
    - 2 rijpe bananen.

Werkwijze

Stap1

Zo maak je het:

Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker en een snufje kaneelpoeder in een kom.

Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het bloem/suikermengsel.

Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.

Vermeng alles goed tot een egaal beslag.

Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en schep daarin kleine bergjes van het beslag.

Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant 1 à 2 minuten zachtjes bakken.

Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur

    Kokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur

  • Heerlijke Marokkaanse Kiptajine met honing en amandelen

    Heerlijke Marokkaanse Kiptajine met honing en amandelen

  • Kiptajine met aardappels en doperwten

    Kiptajine met aardappels en doperwten

  • Pastilla met vis

    Vis pastilla – Vis taart

  • Maïzena koekjes

    Maïzena koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *