Kipbriwat

2013-03-10
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 60m

Ingrediënten

  • - 1 kleine kip of een halve ( gebruik niet alleen filet, heb je droge briwat...!)
    - mengeling van kosbar (koriander) en madnous (peterselie) fijngehakt
    - lepel sambal
    - 1 ui fijngehakt
    - vers geraspte gember
    kruiden:
    - paprika
    - peper
    - zout
    Mengeling van fijn gemalen amandelen, bloemsuiker en wat kaneelpoeder.

Werkwijze

Stap1

Je gebruikt dezelfde bereidingswijze als bij een kippastilla. Kip koken, kip ontdoen van botjes.

De mengeling van amandelen, suiker en kaneel voeg ik niet toe in de saus.

Je neemt filodeeg en snijd hier lange repen uit, bestrooien met de mengeling van amandelen en hierop je kipmengsel en oprollen tot sigaren.

Bakken in olie en met een lepeltje wat warme honing over doen en wat sesamzaad..... ( heb ik gezien in een resto en was erg lekker!!)

Succes

Gemiddelde waardering

(2.5 / 5)

2.5 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Pastilla met vis

    Vis pastilla – Vis taart

  • Maïzena koekjes

    Maïzena koekjes

  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *