Kipbriwat

2013-03-10
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 60m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 kleine kip of een halve ( gebruik niet alleen filet, heb je droge briwat...!)
    - mengeling van kosbar (koriander) en madnous (peterselie) fijngehakt
    - lepel sambal
    - 1 ui fijngehakt
    - vers geraspte gember
    kruiden:
    - paprika
    - peper
    - zout
    Mengeling van fijn gemalen amandelen, bloemsuiker en wat kaneelpoeder.

Werkwijze

Stap1

Je gebruikt dezelfde bereidingswijze als bij een kippastilla. Kip koken, kip ontdoen van botjes.

De mengeling van amandelen, suiker en kaneel voeg ik niet toe in de saus.

Je neemt filodeeg en snijd hier lange repen uit, bestrooien met de mengeling van amandelen en hierop je kipmengsel en oprollen tot sigaren.

Bakken in olie en met een lepeltje wat warme honing over doen en wat sesamzaad..... ( heb ik gezien in een resto en was erg lekker!!)

Succes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.9 / 5)

2.9 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.