Konijn met Artisjokken

2015-01-13
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • - Konijn
    Artisjokken
    - ui
    - Tomaat
    - Doperwten
    - Kruiden
    - peterselie
    - olijfolie
    - Water

Werkwijze

Stap1

Was en snijd konijn in stukken. Doe een flinke scheut olijfolie in een pan, snijd de uien in blokjes of reepjes en fruit de ui in de olie. Doe konijn ook in de pan met de kruiden. Laat het even koken en giet daarna water totdat de konijn overdekt is met water (niet al te veel, tomaat moet er ook nog bij).

Doe de doperwten erbij en laat de konijn koken. Vervolgens snijd je tomaat in blokjes en doe je dat in de pan met peterselie en daarop doe je de gehalveerde arstjokken. Laat dit geheel koken.

Als salade kan je paprika salade van Sihamkleuter/Madame cuisine erbij serveren.

Eet smakelijk!!

Dit is echt een heel lekker gerecht voor als je van konijn houdt. Je kan ook aardappels gebruiken i.p.v artsjokken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door islamia23 aan 24-10-2005

    wat zijn artsjokken?

  2. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 24-10-2005

    in het arbisch heten ze Elqok.
    Het zijn grote groene “bloemen”
    Je moet een voor een de blaadjes weghalen en het binnenste is de hart van de artisjok en dat kan je eten.
    Ik ben er gek op!

  3. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 24-10-2005

    imageshack – foto bestaat niet meer!

  4. Geplaatst door Nacira aan 24-10-2005

    Bedankt Madame cuisine. En inderdaad het is een heerlijke groente die je ook met vlees kan combineren.

  5. Geplaatst door ceuta aan 11-11-2005

    ja ik maak die ook met vlees en koop de artasjokken uit de vriezer in een zak..scheelt je veel werk en ze zijn echt lekker je moet ze bereiden als verse dus net zo lang koken.

  6. Geplaatst door schoonheid_22 aan 12-11-2008

    welke kruiden doe je er precies in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.