Lasagne met room

2009-09-30
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • half kl gehakt,
    1 grote ui,
    3 paprika,
    1 look,
    minder dan halve courgette,
    1 wortel,
    peper,
    zout,
    beetje raselganoet (hoef niet),
    1 vol etlp tomatenpuree,
    1 pot saus voor bolognaise,
    gruyère kaas,
    1 fles room van 125lt (niet in het karton, wordt in een fles verkocht)

Werkwijze

Stap1

SAUS:
alle groenten klein snijden.
ui bakken in olie dan gehakt bij doen en bakken.
de groeten bij doen en tomatenpuree, kruiden enzo...
dan 1glas warm water bijdoen deksel op en laten koken.
als de saus klaar is, bolognaise saus bijdoen en 5min doorkoken.

Dan de lasagne bladeren voorkoken met beetje olie in water (tot ze beetje zacht zijn)
Dan doe je in een schaal beetje gehaktsaus in, gruyère kaas, dan bladeren dan weer gehaktsaus, kaas, bladeren, zo kun je 3of 4keer doen en op het laatste doe blad, gehaktsaus, kaas en op de kaas room gieten en aliminum papier erop en in de oven, als de bladeren goed zacht geworden zijn aliminium papier af doen en laten bruin worden

3/4 vd room gieten

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mosselen met risotto rijst en olijven

    Mosselen met risotto rijst en olijven

  • Marokkaanse Kiptajine kip met kruiden in tajine

    Marokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen Recept

  • Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven

    Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven

  • Tajine van zoete kip met uien rozijnen en uien

    Tajine van zoete kip met uien en rozijnen

  • Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus

    Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door gerda aan 01-10-2009

    melahat gebruik je slagroom of kookroom

  2. Geplaatst door melahat aan 01-10-2009

    tis geen slagroom, tis puur room (staan meestal bij kazen enzo (koelproducten)

  3. Geplaatst door sadiye aan 01-10-2009

    hmmmmmmmmmmm lekker

  4. Geplaatst door sadiye aan 02-10-2009

    met room is ook makkelijker 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *