Marokkaanse fruitsalade

2005-10-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m

Ingrediënten

  • - 2 appels
    - 2 rijpe peren
    - 1,6 dl sinaasappelsap
    - 1 el citroensap
    - 2 rijpe bananen
    - 2 el oranjebloesemwater
    - aardbeien (bakje)
    - poedersuiker

Werkwijze

Stap1

Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in dunne schijfjes snijden in een kom doen. Sinaasappelsap en citroensap erbij doen zodat het fruit niet bruin wordt.

Bananen, de schil eraf halen en in plakjes snijden en bij het fruit doen mengen en oranjebloesemwater toevoegen en de gewassen aardbeien gehalveerd ook erbij doen.

Naar smaak met poedersuiker bestuiven

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Msemmen met amandelen en honing recept

    Msemmen met amandelen en honing recept

  • Mrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken

    Mrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken

  • Marokkaanse dadelkoekjes

    Marokkaanse dadelkoekjes

  • Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli

    Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli recept

  • Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette

    Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door mamma van twee aan 23-03-2009

    jammer dat je geen foto hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *