Mijn manier van Harsha

2007-04-07
Mijn manier van Harsha

Ingrediënten

  • 1.5 glas melk
    1.5 glas griesmeel
    0.5 glas zonnebloemolie
    1tl zout
    1 zake vanillesuiker
    1 tl bakpoeder
    ps: gebruik het liefs gewone normal thee glas

Werkwijze

Stap1

alles bij elkaar in een kom. met garde roeren en dan in kleine pannetje bakken. op heel laag vuur (duurt wel lang.. maar dan zijn ze heerlijk zacht en smaken naar caken)

Ik doe em ook wel eens. (als ik geen zin heb) in de pizza pan. ook dan op laagste stand. dan heb je een grote harsha

Als je een pizza pan gebruikt, moet je alle ingredienten verdubbelen. anders wordt de harsha te dun.. en als je van een lekker extra dikke harsha houdt. en je hebt genoeg eters. dan kan je em ook ver 3 dubellen. maar dan zit je zelf na 1 klein stukje echt wel vol. dus je moet wel echt eters in huis hebben haha:D

Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 66
Beoordeel dit recept

66 keer beoordeeld

1.139

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • No-bake koekjes

    No-bake koekjes

  • Soesjes

    Soesjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/tajine/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273