Nasiballen

2010-08-22
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *2 eieren
    *250 gram rijst
    *paneermeel
    *1 nasizakje

Werkwijze

Stap1

Kook de rijst. Als het klaar is verwijder je het water en laat je het 5 minuten afkoelen.
Doe de rijst in een bak en voeg de nasizakje en eieren erbij.
Meng alles GOED door elkaar.
Vervolgens maak je balletjes en doe je het in paneermeel.
Daarna kan je het gaan frituren in een wok met olie.
Let op! Ze zijn heel snel gaar

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 11
Beoordeel dit recept

11 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

    Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

  • Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

    Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

  • Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

    Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

  • Makkelijke Marokkaanse Harcha in een paar minuten gesneden

    Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door gerda aan 22-08-2010

    nasizakje wat is dat?
    die paneermeel blijft zo toch niet plakken.volgens mij heb je de helft niet opgeschreven.

  2. Geplaatst door martine aan 22-08-2010

    klinkt wel heel erg makkelijk

  3. Geplaatst door T@m aan 24-08-2010

    ik denk dat als je de eieren erbij doet de balletjes wat vochtig zijn en je ze zo door de paneermeel kan rollen?

  4. Geplaatst door gerda aan 24-08-2010

    de nasiballen van sihamkleuter op deze site is een beter en volledig recept

  5. Geplaatst door senaturan aan 22-10-2010

    je hebt van die zakjes van merk inproba, die gebruik ik, nog lekkerder met gehakt, knoflook en ketjap. En het plakt dan inderdaad, maar voor de stevigheid, balletje eerst door paneermeel, dan door geklopte ei, en nogmaal door de paneermeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.