Nutella – Hazelnoot pizza

2009-11-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *2 glazen meel
    *2 eetlepels suiker
    *1 dessertlepel droge gist
    *3 eetlepels olijfolie
    *lauw water
    voor de topping:
    *nutella chocoladepasta
    *grof gehakte hazelnoten(bakken)

Werkwijze

Stap1

Doe de meel, suiker, droge gist en roer het, en daarna doe er de olijfolie aan toe, voeg er zoveel lauw water aan toe tot een samenhangend deeg wordt en laat het reizen totdat het deeg 2 maal groter wordt.

Maak met een deegroller een rondje van het deeg en maak de randen nat en vouw het een beetje naar binnen toe.

Verwarm je oven op 200 C en bak je pizza gaar. Als je de pizza uit de oven gehaalt heb smeer er dan chocoladepasta op en daarop spreid je de gehakte hazelnoten erop.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.