Overheerlijke harcha

2014-02-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m

Ingrediënten

  • * 400 gram fijne/groffe griesmeel
    * ½ theelepel zout
    * 50 gram suiker
    * 150 gram echte boter
    * ¾ glas water
    * 1 theelepel bakpoeder

Werkwijze

Stap1

De griesmeel, het zout, bakpoeder en de suiker mengen in een grote kom. Laat daarna de boter opnemen door het geheel. Meng het geheel goed. Kneed het door steeds een beetje van het water toevoegen tot een gelijkmatige soepele deeg.

Maak van het deeg kleine bolletjes, maak ze plat en maak er mooie rondjes van (1 cm dikte). Laat de rondjes één voor één bakken in een koekenpan op zacht vuur aan beide kanten (5/10 minuten).

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Zachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten

    Zachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten

  • Marokkaanse Gerolde en gevulde msemmen recept

    Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept

  • Ensaimadas - Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes

    Ensaimadas – Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes -video

  • Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten - video

    Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten – video

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *