Een flanachtige Perzikcake met amandelen en perziken uit blik

2013-02-23
  • Opbrengst : 1
  • Bereidingstijd : 60m
  • Kooktijd : 60m
Beoordeel dit recept:

Een flanachtige Perzikcake met amandelen en perziken uit blik. Dit recept heb ik ooit eens gehad van Ceuta en heb het aangepast.

Ingrediënten

  • - 4 eieren
  • - 150 gr suiker
  • - 150 ml olie
  • - 2 zakjes vanillesuiker
  • - 200 gr perzikyoghurt
  • - perziken uit blik
  • - zelfrijzende bloem
  • - amandelen

Werkwijze

Stap1

Klop de eieren samen met de suiker, vanillesuiker en yoghurt op. Hou hier een glas van opzij.

Doe nu de olie erbij en klop goed op. Daarna de zelfrijzende bloem.

Stap2

Laat de perziken goed uitlekken en dep ze droog.

Giet het beslag in een ingevette bakvorm en leg de halve perzikken op het beslag. Strooi er nu de amandelen op.

160 graden gedurende 45 min. Na die 45 min giet je het glas dat je apart hebt gehouden erop. Laat nog 15 min verderbakken.

Deze cake is een beetje flanachtig.

Recept heb ik ooit eens gehad van Ceuta en heb het aangepast.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door redromy aan 03-05-2014

    Salaam, hoeveel zelfrijzend meel heb je gebruikt?
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.