Pizza a la tara

2005-10-08
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 30m

Ingrediënten

  • - 1 groot Turks brood
    - 2 blikjes tonijn
    - 1 ui
    - 1 potje pesto ( groene )
    - 8 plakken kaas
    - 250 gram zwarte olijfjes zonder pit
    - 2 tomaten

Werkwijze

Stap1

Voorverwarm de oven op 200 graden

Snij de bovenkant van het Turkse brood eraf dus eigenlijk snij je hem door midden zodat je een onderkant en een bovenkant hebt. Smeer het zachte gedeelte dus de broodkant met pesto in. Doe op elk stuk 4 plakken kaas laat de tonijn goed uitlekken en gebruik 1 blik per broodstuk.

Snij de ui in ringetjes en doe dat boven de tonijn. Snij de olijfjes door midden en gooi die tevens erboven dit doe je ook met de tomaat die je in kleine ronde schijfjes kan snijden.

Gooi er wat pizzakruiden, eventueel een theelepeltje pesto overheen en voilá het kan in de oven !

Laat het 10 a 15 minuten in de oven dan is klaar Bon appetit

Je kan dit ook met andere ingrediënten doen i.p.v. van tonijn en pesto kan je ook het brood met Italiaanse tomatensaus, paprika en champignons, courgette ( dingen die jij lekker op een pizza vind ) toevoegen.

Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Pastilla met vis

    Vis pastilla – Vis taart

  • Maïzena koekjes

    Maïzena koekjes

  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door ceuta aan 08-10-2005

    Klinkt lekker en makkelijk.

  2. Geplaatst door tara29 aan 08-10-2005

    en nog goedkoop ook
    zo turksbrood kost 0,50 euro cent.
    ik heb er net een gemaakt ik ga proberen de foto erop te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *