Puf puf borek

2009-07-28
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *1 ei
    *1 Turkse mini thee glas melk
    *1 Turkse mini theeglas yoghurt
    *1 pakje bakpoeder
    *1 theelepel zout
    *meel tot je een zachte deeg krijgt (dat niet aan je handen plakt)
    *fetakaas+peterselie(als je wilt)
    *zonnebloemolie om te bakken

Werkwijze

Stap1

Meng alles door elkaar tot je een zachte deeg krijgt.Laat het deeg half uurtje rijzen.

Verhit je zonnebloemolie.

Rol je deeg uit op een halve cm.

Haal er met een glaasje rondjes uit.

Doe er een beetje fetakaasmix in en maak het dicht aan de randen of laat het gewoon zo bakken totdat het goudgeel is.

Eet de broodjes warm op.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door ahhadouch aan 15-09-2009

    mmmmmm lijkt me heerlijk

  2. Geplaatst door sadiye aan 15-09-2009

    😀

  3. Geplaatst door melika02 aan 14-12-2009

    Heb ik het goed, dat de rondjes vanzelf zo mooi opblazen in de hete olie?

  4. Geplaatst door sadiye aan 08-07-2010

    ja dat klopt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.