Rijst met garnalen en paprika’s

2009-09-10
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1/2 rode paprika
    1/2 groene paprika
    1/2 gele paprika
    2 eetlepels olie
    1 eetlepel boter
    zout en peper
    1/2 kg garnalen
    2 grote kommen gekookte rijst
    1 eetlepel gehakte peterselie
    1 eetlepel olie
    citroenschijfjes

Werkwijze

Stap1

Was de paprika's snijd ze in kleine stukjes en doe ze in een koekenpan, laat ze 5 min al roerend bakken op een zacht vuur in de boter met olie zout en peper,

Was de garnalen, bewaar er een paar voor de garnering en pel de rest, voeg ze al roerend aan de paprika's toe.

Veg de rijst toe roer erdoor en laat dit 10 min koken, roeor van tijd tot tijd.

Nadat alle ingredienten goed vermengd zijn met elkaar, voeg je er de gehakte peterselie aan toe haal de pan van het vuur,

Bak de achtergehouden hele garnalen in een beetje olie en bstroooi ze daarna met zout en peper

Leg alles in een schaal en garneel met de gehele garnalen en de plakes citroen

die warm of lauwwarm op.

ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.