Shoarmarol

2006-12-04

Ingrediënten

  • 500 gr bloem
    1 zakje instant gist
    thl zout
    thl suiker
    beetje olie
    lauwwarm water
    ong 400 gr shoarma

Werkwijze

Stap1

maakt het deeg doorde bloem, gist zout en suiker door elkaar te roeren en daar elke keer een beetje water doorheen te mengen tot je een zachte deegbal heb die niet meer plakt

laat die dan afgedekt op een warme plaats een half uur rijzen

bak de shoarma intussen

verdeel het deeg in drie of vier bollen

rol ze uit tot dunne lappen verdeel hierover de shoarma en rol ze dan weer op

leg ze met het naadje onder op de bakplaat bak ze dan in ongeveer 20 a 30 min op 180 C hete luchtoven ong 160 C

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Zachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten

    Zachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten

  • Marokkaanse Gerolde en gevulde msemmen recept

    Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept

  • Ensaimadas - Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes

    Ensaimadas – Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes -video

  • Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten - video

    Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten – video

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door charmoula aan 16-12-2009

    moooi recept, maar ik durf niet aan dat deeg te beginnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *