Sinaasappel-spinaziesalade

2015-01-13
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m

Ingrediënten

  • middelgrote sinaasappels
    - 12 spinaziebladeren
    - 1 middelgrote rode ui
    - 125 gr ontpitte zwarte olijven
    - 5 el olijfolie
    el azijn
    - 1/4 kop geroosterde pijnboompitten

Werkwijze

Stap1

Schil de sinaasappels en scheid de partjes, het vliesje eraf halen.

Rode ui in reepjes snijden.

Meng de sinaasappels, ui, spinaziebladeren en zwarte olijven in een kom.

Neem de olijfolie en azijn en klop ze in een kommetje tot ze goed vermengd zijn.

Giet de dressing over de salade en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.

Serveer meteen.

Smakelijk.

eens iets anders….

Foto van: Fashionfoodfunforever

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door Nacira aan 02-12-2005

    Ik zie geen spinazie en ook geen sinasappel…….

  2. Geplaatst door Samyrah aan 04-12-2005

    Ik had de foto erbij gezet maar zie nu dat er een andere foto bij staat,….
    Hoe komt dat? Die foto is althans niet van mij….

  3. Geplaatst door sihamkleuter aan 04-12-2005

    haal je de foto’s van internet af?

  4. Geplaatst door ranja aan 08-04-2006

    hallo,

    die geraspte wortels…moeten die eerst ook gekookt worden in water of niet…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *