Snelle gevulde overheerlijke paprika

2008-10-20
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Kipfilet in blokjes gesneden
    ui in stukjes gesneden
    knoflook gesneden
    rode paprika beetje mooi rond
    roomkaas (puck is erg lekker)
    (eventueel andere groenten zoals groene paprika in stukjes of erwtjes of mais etc.)
    zout
    peper
    chilisaus
    ketjap
    curry

Werkwijze

Stap1

Bak de kipfiletstukjes met ui en knoflook in pannetje met zout peper chilisaus, ketjap en curry (deze laatste kruiden naar smaak.)

Als gaar is lege paprika (halve of hele) vullen met lepeltje roomkaas, kipgoedje uit de pan en nog lepeltje roomkaas.

Even in de oven tot paprika zachter is en kaas wat gesmolten.

(alles op gevoel en naar smaak!)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

    Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

  • Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

    Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

  • Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

    Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

  • Makkelijke Marokkaanse Harcha in een paar minuten gesneden

    Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (8)

  1. Geplaatst door sadiye aan 20-10-2008

    hmmm ziet er lekker uit meestal maak ik het zelf met rijst

  2. Geplaatst door taourirt aan 20-10-2008

    zien er goed uit,word de paprika snel gaar zo in de oven .

  3. Geplaatst door fati aan 20-10-2008

    zien er lekker uit ik maar ik met aardappelpuree en brocolli en kaaserop,heerlijk vegita

  4. Geplaatst door moemina aan 23-10-2008

    De paprika vind ik persoonlijk niet helemaal door en door gaar het lekkerst en zo blijft ie ook stevig genoeg om het (met de hand) op te eten. Je kunt het zo lang doen tot jijzelf de paprika op zn lekkerst vind.

    De vega versie van Fati lijkt me ook wel lekker. Ook ns probere.

  5. Geplaatst door amiracuisine aan 14-11-2008

    ziet er lekker ik ga da zo snel uitproberen.

  6. Geplaatst door saartje2009 aan 26-11-2009

    ik maak het ook zelf met rijst ik ga echt die van aardappelpuree en brocolli en kaaserop uit proberen want die lijkt me veel lkkrder.

  7. Geplaatst door koken20 aan 16-10-2010

    hmm ziet er heerlijk uit bedankt voor het recept

  8. Geplaatst door tangaouiaa_ aan 07-08-2011

    mmmm kga ook eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.