Spaanse aardappelsalade

2015-01-12
  • Porties : 2
  • Bereidingstijd : 5m

Ingrediënten

  • aardappelen
    - 1 rode Spaanse ui
    - 1 teentje knoflook (geperst)
    - 1 el citroensap
    - enkele roosjes bloemkool
    - handvol verse basilicum
    - vers gesnipperde peterselie
    - verse mayonaise
    - zwarte peper uit de molen en zout

Werkwijze

Stap1

Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen.

Snipper de ui fijn.

Meng alle ingrediënten onder elkaar en breng op smaak.

Roer er tenslotte de mayonaise door en serveer fris

 

Gemakkelijk maar lekker!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.1 / 5)

3.1 5 9
Beoordeel dit recept

9 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door Receptenchick aan 22-10-2005

    Lekker recept bedankt hiervoor 🙂

  2. Geplaatst door Samyrah aan 22-10-2005

    Graag gedaan hoor, eet het zelf hééééél graag 😉

  3. Geplaatst door *samia* aan 24-10-2005

    ziet er lekker uit:D
    ga m insha Allah van de week uitproberen! bedankt!!

  4. Geplaatst door sami aan 12-04-2006

    hallo meid ik heb het gemaakt nou ik wilde nog effe zeggen dat ik er van heb genoten.echt lekker

  5. Geplaatst door Dounya101 aan 06-02-2009

    heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *