Spaghetti aioli ala Mimi

2008-05-23
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 1:30 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Olijfolie( een goede soort),
    een bol knoflook,
    een middelgrote rode ui,
    een kleine prei,
    4 takjes peterselie,
    4 takjes koriander,
    basilicum,
    2 volle eetlepes olijventapenade ,
    oregano,
    zout en zwarte peper.
    spaghetti

Werkwijze

Stap1

Kook de spaghetti zoals op de gebruiksaanwijzing staat.

(Tip: zorg ervoor dat je alle ingredienten al klaar hebt staan, gewassen en gesneden...)

Doe de olijfolie in een hapjespan.Snijd de rode ui fijn. Doe deze bij de olijfolie, pers de teentjes knoflook fijn en doe deze ook in de hapjespan. Ff roeren. Snijd de takjes koriander en peterselie fijn en doe deze er ook bij. Weer ff roeren. Snijd de prei ook weer fijn. Doe deze erbij samen met de olijventapenade en de oregano. Breng op smaak met de zout en peper.

Ondertussen is de spaghetti beetgaar. Spoel de spaghetti af met koud water. Voeg de spaghetti bij de saus. Goed roeren en weer warm laten worden. Als je het op een bord hebt geschept leg je een of twee blaadjes basilicum op.( het oog wil natuurlijk ook wat...!)

Lekker met gegrilde Tonijnsteak, Zalm, of een stukje kipfilet. Vegetarisch kan natuurlijk ook.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.