Spaghetti met rode pestosaus

2016-09-17
  • Bereidingstijd : 10m
  • Klaar in : 20m

Spaghetti met rode pestosaus is een heerlijk en makkelijk recept, bereid je gewoon in je eigen keuken. Door het knoflook is de pesto natuurlijk gezond.

Een ideaal gerecht voor het gezin, dat eigenlijk niet fout kan gaan.

Ingrediënten

  • 250 tot 500 gram spaghetti (Ligt eraan hoe sterk je de smaak wil hebben)
  • 190 gram rode pesto
  • 3 knoflookteentjes, fijngesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 EL kookroom
  • Olijfolie om in te bakken

Werkwijze

Stap1

Kook de spaghetti gaar en koel het af met koud water.

Stap2

Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de pesto erbij, roer het tot het verwarmd is. Roer vervolgens de kookroom erdoor tot een mooi sausje en schep als laatste de spaghetti erdoor tot het geheel goed verwarmd is. Dit is lekker met wat geraspte kaas.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Het Paella recept van kip gamba's en zeevruchten

    Het Paella recept van kip gamba’s en zeevruchten

  • Mrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken

    Mrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken

  • Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli

    Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli recept

  • Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette

    Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette

  • Pastaovenschotel met kip en spinazie recept

    Pastaovenschotel met kip en spinazie recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *