Spinazietaart

2005-10-29
  • Porties : 6
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pak deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid
    2 pakken bladspinazie (diepvries, a 450 g), ontdooid
    100 g fetakaas
    3 eieren
    100 ml slagroom
    Materialen
    bakplaat (30 x 35 cm), ingevet

Werkwijze

Stap1

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Deegplakjes op ingevette bakplaat leggen en naden goed dichtdrukken. Randen twee keer terugvouwen zodat opstaand randje ontstaat.

Spinazie in zeef goed laten uitlekken en met lepel zo veel mogelijk vocht eruit drukken.

Spinazie over deegbodem verdelen. feta erboven verkruimelen. Eieren met room, zout en peper naar smaak loskloppen en over taart schenken.

Bakplaat 1 richel onder midden van oven schuiven en in taart in 25-30 min. goudbruin en gaar bakken.

Uit oven nemen en warm of op kamertemperatuur serveren.

heerlijk bij tomatensoep

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.9 / 5)

4.9 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Kumpir van zoete aardappel

    Kumpir van zoete aardappel

  • Kaas-uien broodjes

    Kaas-uien broodjes

  • Gehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas

    Gehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (11)

  1. Geplaatst door oem Yahya aan 11-01-2006

    Ik vond het echt super lekker en was echt makkelijk

  2. Geplaatst door soussia81 aan 28-01-2006

    ik heb em vandaag gemaakt,was echt heerlijk.

  3. Geplaatst door marocovic aan 05-02-2006

    kan het ook met gehakt

  4. Geplaatst door nouria_24 aan 18-05-2006

    Ik ga het vandaag eens proberen en dan met een beetje gehakt of tonijn erdoor.

  5. Geplaatst door nouria_24 aan 19-05-2006

    Ik heb em gister gemaakt, maar dan zonder kaas en mét tonijn, mais, olijven en champignonnetjes. Het was echt heerlijk!

  6. Geplaatst door Ilhame aan 12-11-2006

    Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀

  7. Geplaatst door Ilhame aan 12-11-2006

    Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀

  8. Geplaatst door Ilhame aan 12-11-2006

    Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀

  9. Geplaatst door amientje aan 28-08-2007

    ?

  10. Geplaatst door ilham_ aan 29-09-2007

    hij is heerlijk alleen die deeg aan de zijkant werd heel erg hard

  11. Geplaatst door fatihaoemromaisae aan 30-07-2012

    kan je ook bladerdeeg gebruikten? Dat vraag ik mij namelijk af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.