Stokbrood met geitenkaas

2015-01-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 Stokbrood
    - 1 potje pesto
    - 100 gram geraspte geitenkaas

Werkwijze

Stap1

Snijd de stokbrood in rondjes, het liefst een beetje schuin, dan krijg je een groter oppervlak namelijk.

Smeer ze eerst in met pesto en doe dan de geraspte kaar erover.

Doe ze in de oven tot de kaas gesmolten is.

De pesto kan je ook weg laten of vervangen met iets anders zoals olijfolie.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

    Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

  • Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

    Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

  • Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker

    Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

  • Loempia met gehakt

    Loempia met gehakt

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door saadia29 aan 21-10-2005

    Oh lekker en makkelijk.

  2. Geplaatst door sihamkleuter aan 21-10-2005

    wat voor soort pesto?

  3. Geplaatst door amira_van_kozina aan 22-10-2005

    waarschijnlijk groene pesto

  4. Geplaatst door zahira aan 24-10-2005

    Ja idd, groene pesto, maar smaken verschillen, je kan ook andere gebruiken. En wat ook heel lekker is, is om een paar pijnboompitten op de kaas nog te doen,voor ze de oven in gaan

  5. Geplaatst door zilla aan 14-07-2006

    Wat een leuk idee! Lijkt me lekker en snel te maken. Weer een aanwinst voor mijn receptenmap.

  6. Geplaatst door sadiye aan 08-11-2008

    hmmm heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.