Tagliatelle met zalm

2007-03-20
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 45m

Ingrediënten

  • tagliatelle
    Zalm
    Broccoli
    Slagroom
    MonChou
    Italiaanse kaas
    Italiaanse kruiden
    Zout + Peper

Werkwijze

Stap1

Kook de Tagliatelle zoals aangegeven op de pak!

Kok de broccoli in een pan met water, totdat t gaar is!

Bak de zalm met de italiaanse kruiden, zout en peper totdat t een licht bruin kleurtje heeft.

Slagroom aan de kook brengen en de italiaanse kaas toevoegen en MonChou en italiaanse kruiden en op een laag vuurtje koken!

T is echt heerlijk als je van italiaans houdt!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Goulash een Hongaars nationaal winters gerecht

    Goulash een heerlijk Hongaars nationaal winters gerecht

  • Het Paella recept van kip gamba's en zeevruchten

    Het Paella recept van kip gamba’s en zeevruchten

  • Mrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken

    Mrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken

  • Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli

    Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli recept

  • Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette

    Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door kauthar aan 31-07-2007

    slagroom koken?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *