Tajine keftas aux olives

2010-04-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 60m

Ingrediënten

  • 250gram groene olijven zonder pit
    400gram gehakt
    1grote ui klein gesneden
    1th lepel rassel hanout
    1eetl tomatenpuree
    peper en zout naar smaak
    1klein bosje koriander gesneden
    2teen knoflook geperst
    2eetl olie water

Werkwijze

Stap1

Olijven 5 minuten koken in schoon water.in braadpan olie verhitten. De uien zacht bakken, koriander, tomatenpuree, en een glas water toevoegen.

Zout, peper, kaneel en olijven er bij en half uurtje laten stoven. Onder tussen gehakt vermengen met knoflook zout en peper, hier kleine balletjes van draaien.

Gehaktballetjes bij de saus doen eventueel nog wat water erbij doen. Dit alles samen nog een halfuur laten stoven.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.7 / 5)

2.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Het Paella recept van kip gamba's en zeevruchten

    Het Paella recept van kip gamba’s en zeevruchten

  • Mrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken

    Mrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken

  • Marokkaanse dadelkoekjes

    Marokkaanse dadelkoekjes

  • Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli

    Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli recept

  • Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette

    Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Gadiva aan 21-08-2011

    Dit ga ik uitproberen inshallah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *