Tajine keftas aux olives

2010-04-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 60m

Ingrediënten

  • 250gram groene olijven zonder pit
    400gram gehakt
    1grote ui klein gesneden
    1th lepel rassel hanout
    1eetl tomatenpuree
    peper en zout naar smaak
    1klein bosje koriander gesneden
    2teen knoflook geperst
    2eetl olie water

Werkwijze

Stap1

Olijven 5 minuten koken in schoon water.in braadpan olie verhitten. De uien zacht bakken, koriander, tomatenpuree, en een glas water toevoegen.

Zout, peper, kaneel en olijven er bij en half uurtje laten stoven. Onder tussen gehakt vermengen met knoflook zout en peper, hier kleine balletjes van draaien.

Gehaktballetjes bij de saus doen eventueel nog wat water erbij doen. Dit alles samen nog een halfuur laten stoven.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.7 / 5)

2.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur

    Kokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur

  • Heerlijke Marokkaanse Kiptajine met honing en amandelen

    Heerlijke Marokkaanse Kiptajine met honing en amandelen

  • Kiptajine met aardappels en doperwten

    Kiptajine met aardappels en doperwten

  • Pastilla met vis

    Vis pastilla – Vis taart

  • Maïzena koekjes

    Maïzena koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Gadiva aan 21-08-2011

    Dit ga ik uitproberen inshallah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *