Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

2017-12-29
Beoordeel dit recept:

Het recept van Tonijnrolletjes / Bladerdeeghapjes zoo simpel, maar super lekker. In dit recept heb ik tonijn gebruikt, je kan ook gehakt of kip gebruiken wat je maar zelf lekker vind. Succes, als je vragen hebt dan lees ik het wel!

Ingrediënten

  • - Tonijn
  • - 2 geraspte uitjes
  • - Peterselie
  • - Geraspt worteltje
  • - Prei
  • - Theelepels ras el hanout (kan je kopen bij een islamitische slager)
  • - Zout
  • - Theelepel kurkuma
  • - Beetje meel of maizena
  • - Ei
  • - Maanzaad

Werkwijze

Stap1

De 2 geraspte uitjes bakken daar doe je de tonijn bij. (Je kan ook gehakt of kip gebruiken wat jij zelf lekker vindt). Ik heb tonijn gebruikt. Vervolgens doet je een klein beetje peterselie, een geraspt worteltje en een klein beetje prei (dit hoeft niet). Dit goed aanbakken.

Stap2

Doe er 2 theelepels ras el hanout kruiden, een klein beetje zout en een theelepel kurkuma ebij. Bak alles nog even aan.

Stap3

Rol de bladerdeeg een beetje uit met een klein beetje meel of maizena. Doe daarna het tonijnmengsel erin en rol hem dicht. Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker bereidingsfoto 1

Stap4

Snijd vervolgens het schuin! Bestrijk ze met een losgeklopt ei en daarna bestrooien ze met maanzaad (of iets anders, kijk wat jij lekker vindt). Doe ze in de oven. Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker bereidingsfoto 2

Ze zijn echt makkelijk te maken en heerlijk!

Succes.

Karima Kaatje

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.