Vanille suiker snoepjes

2009-08-20
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 15 eetlepels suiker
    6 zakjes vanillesuiker
    12 eetlepels friese melk
    blokje boter

Werkwijze

Stap1

Verwarm de pan een beetje voor je het geheel (zonder de boter door elkaar geroerd) in de pan doet en dit breng je aan de kook dan doe je er de boter doorheen en daarna doe je het op laag vuur en blijf je net zo lang kloppen/roeren tot het een dikke karamelachtige laag is en dit schenk je in een met boter besmeerd kommetje/bakje en dit laat je hard worden waarna je het op een bord doet en het in stukken snijd/breekt

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sadiye aan 29-08-2009

    hoort deze zo gebroken

  2. Geplaatst door PrincessChida aan 13-09-2009

    Ik heb het zelf in stukjes gebroken, het is wel heeeeeeeeeeeel zoet hoor je eet eigenlijk gewoon suikerklontjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.